Erasmus+ SUI-Food

Meede: KA2 – Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices

Projekti nimi: Start-Up Internationalisation in the agriFOOD industry

Akronüüm: SUI-Food

Projekti kestus: 01.10.2018 – 30.09.2020

Projekti eesmärk: Vajalike oskuste ja teadmiste andmine põllumajanduslikele toidutootjatele uutele turgudele sisenemiseks ehk rahvusvahelistumiseks.

Tulemused:

  • kvalifikatsiooni standard, mis kirjeldab, millised peavad olema  põllumajandusliku toidutootjate teadmised, oskused ja kompetentsid edukaks rahvusvahelistumiseks
  • veebipõhised koolitusmaterjalid, mis kirjeldavad teadmisi, oskusi ja kompetentse edukaks rahvusvahelistumiseks

Toetus: Võrumaa Kutsehariduskeskus 25 130 € (100% toetus)

Projekti partnerid:

  • Juhtpartner: Fedacova, Hispaania
  • SETBIR, Türgi
  • Fyg Consultores, Hispaania
  • Võrumaa Kutsehariduskeskus, Eesti
  • Instytut Technologii Eksploatacji-PIB, Poola
  • Power Net Consulting SRL, Rumeenia

 

Projektijuht: Merle Tsirk,  merle@tsenter.ee

 

Koduleht inglise keeles

Jaga postitust:
Tsenter