Meede: KA2 – Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices
Projekti nimi: Start-Up Internationalisation in the agriFOOD industry
Akronüüm: SUI-Food
Projekti kestus: 01.10.2018 – 30.09.2020
Projekti eesmärk: Vajalike oskuste ja teadmiste andmine põllumajanduslikele toidutootjatele uutele turgudele sisenemiseks ehk rahvusvahelistumiseks.
Tulemused:
- kvalifikatsiooni standard, mis kirjeldab, millised peavad olema põllumajandusliku toidutootjate teadmised, oskused ja kompetentsid edukaks rahvusvahelistumiseks
- veebipõhised koolitusmaterjalid, mis kirjeldavad teadmisi, oskusi ja kompetentse edukaks rahvusvahelistumiseks
Toetus: Võrumaa Kutsehariduskeskus 25 130 € (100% toetus)
Projekti partnerid:
- Juhtpartner: Fedacova, Hispaania
- SETBIR, Türgi
- Fyg Consultores, Hispaania
- Võrumaa Kutsehariduskeskus, Eesti
- Instytut Technologii Eksploatacji-PIB, Poola
- Power Net Consulting SRL, Rumeenia